2013. augusztus 9., péntek

Illuminati, Szabadkőművesek és egyéb szupertitkos szuperhősök!

Sokaknak a illuminált állapot jut eszükbe a szó hallatán!:)) Az Illuminátusok nem holmi rejtéjes   szuper erővel rendelkező szuper hősök és egyéb... Semmi összeesküvés elméletet nem kell mögé látni. Egyszerűen mondva, a világpiacok vezető hatalmai. A "Cég"-ek! Olvastam már mindenféle földönkívüli gyíkember űrlény téziseket is. Nem akarok ilyenekkel foglalkozni. Maradjunk stabilan a föld felszínén... Először is, fontos külön választani két dolgot! Az Szabadkőműves rend tagjai nem Illuminátusok. De az Illuminati a Szabadkőműves vallás követőiből építkeztett. A Szabadkőművesség is lehet Angol vagy Francia, nem ördögtől való (ellentétben a kivált tagokkal) ! Az Angolok alapfeltétele, hogy higyjenek Istenben! Véleményem szerint a leg földhöz ragadottabb vallás. De nem akarom tovább fejtegetni, akit érdekel:
 

Az illuminátus rend a latin Illuminati szóból ered, jelentése "Felvilágosodottak". 1776. május 1-jén Adam Weishaupt, Ingolstadti (Németország) filozófus, az egyházjog professzora alapította, melyet rövid működés után Bajorországban 1785-ben végleg betiltották és azóta a szervezet nem működött hivatalosan.

Ez a történelmi háttere, amit el "KELL" hinnünk és ami biznyított. Az amerikai egy dolláros-on található piramis Hórusz mindent látó szemével egyértelműen ennek a társaságnak a jelképe, és nyílt titok. De ez se olyan rejtéjes, hiszen a szabadkőműves páholyok vezetői alapították az Eggyesült Államok politikai és gazdasági elitjét. A pecséten a Szem körül a Annuit Cœptis („rábólintott kezdeményezéseinkre”) és a Novus Ordo Seclorum („A korok új rendje”) feliratok olvashatók. Hivatalos közvélemény szerint a szinbólumot csak 20 évvel később kezdte el használni az Illuminátus rend, a Mindent látó szem Wikipedia bejegyzése szerint! http://hu.wikipedia.org/wiki/Mindent_l%C3%A1t%C3%B3_szem 


Tegyük fel ez mindenkit megnyugtat, én csak valamit beleláttam. Nos akkor miért szerepel az 1776-os dátum is rajta? Kicsit feljebb olvass vissza 1 7 7 6 !!! 

(1776. május 1-jén Adam Weishaupt, Ingolstadti filozófus, az egyházjog professzora alapította a rendet.)

A legalsó lépcsőn láthatjátok római számokkal, méghozzá a 13. lépcsőfokon:A tizenhármas szám a luciferánus, illetve szabadkőműves jelképrendszer egyik legfontosabb eleme. A köztudatban is létezik, mint a babona szerint balszerencsét hozó szám.
MDCCLXXVI = 1776

A bagoly, ami szintén fellelhető, az viszont a Bohemian Grove jelképe srácok, nem az illuminati!!


Mi is a Bohemian Grove? 1872-ben San Franciscóban egy maroknyi jófej arc (zömében írók, költők, színészek és más kétes egzisztenciák) alapították. A célja szórakozás volt: kaja, pia, s többé-kevésbé sikerült altesti poénok, harsány röhögésekkel és még több alkohollal fűszerezve.

A 19. század utolsó két évtizedében az eredetileg főként művészlelkekből álló társaság lassan kicserélődött. Egyre kevesebb költő és színész jelent meg, s egyre több politikus, üzletember, magasrangú katona és más komoly döntéshozó személy, politikusok és elnökök. Egyre komolyabb jelentősége lett. Az új világrend sorsa itt alakul, ez a társaság élet és halál ura! Illuminátus party-nak nevezném:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése