2015. július 12., vasárnap

Készüljetek Magyarok! Megérkeztek a Terroristák!

2015 februárjában az Iszlám Állam terrorszervezet magát meg nem nevező vezetője közleményt adott ki, miszerint a menekültáradat leple alatt fogják katonáik megszállni Európát...

Miért nem tudják/tudjátok elhinni, hogy itt vannak, megérkeztek már?? És nem békés szándékkal jöttek!

Mondok valamit: Feltűnt, hogy az elmúlt hónapban nincs hír az ISIS-ről a tengeren túlról? Azelőtt hetente vágtak le fejeket és nyomták fel a videókat, képeket az internetre. Most csönd van!

Nehéz persze eldönteni, kik azok akik majd robbantgatni fognak és kik azok akik pont előlük menekültek, de erre is van segítség laikus ember is láthatja: Aki menekül a hazájából mert elvették mindenét, az ütött kopott, lefogyott szerencsétlen ember. Aki Nike Air Maxben érkezik drága mobilokkal, arany gyűrűkkel: na az lesz a katona!!!

Ugyanis, tudni kell több pénzük van, mint nekünk itt...


Mikor azt mondom veszélyben a Magyar, azt mindenkire értem. Mit gondoltok válogatni fognak?? Nekik mindegy, hogy Magyar, Zsidó, Cigány vagy Sváb... Minden Magyar földön született ember akinek családja, otthona van az országban az veszélyben van!!


Nincs rasszizmus, nincs idegen gyűlölet, ki kéne mondani még ha tömeghisztéria a vonzata is: háborús vihar előtti szélcsend van! Készüljetek lélekben, bár nagyvárosok a célpontok én nem hiszem, hogy pofára válogatni fognak a katonáik!!!!




"Az ördög legnagyobb ámítása, hogy meggyőzze a világot: nem létezik!"

7 megjegyzés:

  1. ha ez mind be is következne szerintem a Magyar Népnek ez lenne a kegyelem döfés... és csak két dolog jöhet ezután vagy fel kell a nép és üldözni kezd mindent ami nem magyar...vagy hagyjuk hogy újra és újra áldozatok legyünk...személy szerint inkább küzdenék mint ahogy elődeink is tették...

    VálaszTörlés
  2. Vannak hírek az ISIS-ről, nincs csend. Nem kell videókat feltölteniük, mert a népirtásról millió undorító (szétesett gyerekek, stb.) "civil" videó kerül fel. Nemrég egy egész kollégiumot kiirtottak. A fenti térkép "állása" a jelenben: Tunézia, Líbia, Egyiptom, Szíria, Irak. Míg az első háromban az elnyomott arabok lázadását kihasználva kormányváltást értek el, addig Szíriában és Irakban a történelem egyik legnagyobb népirtása folyik. Az ISIS-katonák nem a bemenekülőkkel érkeznek, sokkal furfangosabbak ennél. Arra számítanak, hogy az Európába menekülőkkel képtelenek leszünk békésen, emberségesen bánni, emiatt a menekülők elégedetlenek lesznek. Az ISIS ilyenkor siet a "segítségükre". Irakot kivéve így robbantak be a többi 4 országba. Elég 5 aknavetős, rakétás ISIS-katona. Egy a rendőrséget, egy a kórházat, egy az áramszolgáltatást pusztítja el, a maradék kettő megbénítja a városba vezető országutakat. Mire feleszmélnénk és a segítség elindulna, egy Szeged méretű várost kiiktatnak, és összegyűjtik a fegyvereket, autókat pl. a rendőrség romjainál.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Könnyebb elhinni, hogy nem jönnek civil ruhában a milliós tömegekkel katonák, mint azt, hogy már most itt vannak és parancsra várnak? Sétálgatnak az utcáinkon és vonatozgatnak...
      Nem szorul magyarázatra az irományom, nem kell bizonygatnom. úgy érzem nagyon hamarosan beigazol az idő, de akkor szeretnék újra Veled beszélgetni!!!

      Valószínüleg Te is az ISIS hazai támogatója vagy, ha hozzád jutnak el hírek róluk!!!

      Törlés
  3. A zshár zsuzsik, dk, lmp, mszp a hazai kapcsolataik....

    VálaszTörlés
  4. Ameddig birka módjára hagyja a magyarok többsége hogy "vágóhidra"hajtsa egy korrupt kormány,amelynek támogatottságát az odavetett koncért szolgálló "sonderkommandó" jelenti,na addig itt nem lesz változás.De egyszer elfogy a magyar türelme is!

    VálaszTörlés
  5. Ameddig birka módjára hagyja a magyarok többsége hogy "vágóhidra"hajtsa egy korrupt kormány,amelynek támogatottságát az odavetett koncért szolgálló "sonderkommandó" jelenti,na addig itt nem lesz változás.De egyszer elfogy a magyar türelme is!

    VálaszTörlés