2015. július 18., szombat

Menekültek, migránsok, bevándolók vagy betolakodók?




Egyre többen hangoztatják a halál elől menekülők meg a háború elől menekülők és egyéb langyi sajnálkozó - könnyfakasztó tudatlan siránkozásukat.
Kérlek mondjátok meg nekem, milyen emberek ezek a bevándorlók, ha valóban halálos fenyegetésnek vannak kitéve országukban háborúk miatt, hogy van szívük az időseket, gyerekeket, asszonyaikat otthon hagyni magukra meghalni? Nem az asszonyoknak, gyerekeknek, időseknek kéne menekülniük és a férfiaknak otthon harcolni?


Miért nem védik meg a saját hazájukat, miért velünk keménykednek, fosztogatnak, gyújtogatnak többségében 18 - 40 közötti életerős férfiak!?


Meglátásom, hogy azok az emberek ömlengenek félorgazmusban tobzódva értük, akik csak tévéből látták ezeket a katonákat, terroristákat, talán soha semmilyen kapcsolatba nem kerültek velük még... szerencséjükre! Csak értetlenkedek milyen háború zajlik Marokkóban, Etiópiában vagy Indiában például?

Egy másik embercsoport akik pokolra kívánnak minket: ösztönből fakadóan önvédelemre képes egészséges embereket.
Ők azok akik elhagyták országunkat.
Nem szimplán dolgozni mentek külföldre, hogy a kemény munkával megkeresett pénzt hasznosítsák itthon, nemes egyszerűséggel itt hagyták családjukat, otthonukat és barátaikat majd új hazát választottak maguknak. Mert bizony vannak ilyenek is volt hazánk fiai/lányai között. Most a kissebbségi komplexusukat rajtunk vezetnék le, akik szeretjük hazánkat és bármiképpen is, de maradunk!?

Magyarország soha nem lesz menekülttábor, de nem csak tábor, menekült útvonal se. Nem hagyjuk, hogy a mi mezőinket tapossák, lányainkat erőszakolják és vizeinkbe piszkítsanak!

A türelem elfogyott, takarodót kell fújni ennek a népvándorló csordának! Nem akarjuk itt látni őket!

1 megjegyzés: