2015. szeptember 4., péntek

A valóban háború elől menekülteket befogadtuk!!

Ukrajna 2014



Tisztában vagyok vele mi zajlik Szíriában, milyen országok bombázzák szerencsétleneket. Ugyanakkor tisztában vagyok azzal is, hogy a legtöbb "bevándorló" csürhe nem Szíriából érkezik!  Sokan mégis ragaszkodnak görcsösen a papírforma szeritni "szegény háború elől menekülő ártatlan emberek" sztereotípiához. Ha a papírformát vesszük, akkor én pedig ragaszkodok hozzá, hogy Szíriában nem háború zajlik!
Szíriának van egy törvényesen elismert kormánya. Szíria jelenleg nem áll hadban egy országgal sem! Ezért hazugság, hogy Szíriában háború van. Szíriában jelenleg polgárháború folyik, ami egy ország belügye. 

Jelenleg a világon egyedül Ukrajnában van háború, ezt bátran kijelenthetem ha hajlandóak vagyunk elismerni a Donyecki Népköztársaságot mint független államot! Kérdezném én, hány Magyar van tisztában azzal, hogy már most közel 100.000 ember menekült át Magyarországra?

Ugye többségetek nem is tud róla... Miért nem?
Mert a Felvidéki és az Ukrán menekültek nem mennek tüntetni meg lázongani Budapest utcáira, hogy Németországba akarnak menni! Köszönetet mondanak a befogadó segélyszervezeteknek és a sok-sok ezer Magyar családnak akiknél enni-inni és szállást kapnak. Hálásak és nagyokat hallgatnak, mert segélyszervezetek titokban menekítették át a határon őket!

Szeretném látni Gyurcsányt amint befogad egy Kárpátaljai családot! Vagy az nem olyan hír értékű az RTL meg ATV-ben??
Hol voltatok, MIGSzol és MIGAid, BABA és DK, amikor szükség lett volna az Ukrán - igazi háborúból - menekülteknek a segítségre? Csak azt nem volt szabad tévében mutogatni, ezért leszartátok!







Még annyi, hogy legtöbben nem tudjátok - Szíriában százával soroznak be nőket a hadseregbe, megvívni a saját polgárháborújukat mert ezek a hazaárulók százezrével hagyják ott az országukat!







www.fuloppal.hu












1 megjegyzés:

  1. már a cnn is gyurcsány kottájából játszik! :)
    aki ha kell rikárdó, ha kell nagyszívű befogadó. mikor mi mehgy éppen.

    VálaszTörlés